Povratak

KAMP STRAŠKO

Nagrađen prestižnom ADAC Superplatz nagradom, kamp Straško već je dugi niz godina sinonim za idealno mjesto za sve ljubitelje odmora u prirodi. Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj.

Gostima su od smještaja u kampu na raspolaganju parcele sa priključcima na struju, vodu, SAT-TV i u potpunosti opremljene mobilne kućice i glamping šatori. Zahvaljujući svom prirodnom položaju jako velik broj smještajnih jedinica nalazi se u blizini mora.

Plaža kampa Straško ubraja se u najljepše plaže otoka Paga, a svojom prirodnom ljepotom i popratnim sadržajima ispunjava sve kriterije te s ponosom već dugi niz godina ističe Plavu zastavu. Cijelom dužinom plaže proteže se šetnica na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti poput restorana i beach barova te popratni sadržaji poput aquaparka, relaksirajućih masaža te info pulta na kojem možete saznati sve informacije vezane uz ponudu kampa. Cjelodnevni animacijski programi i sportski sadržaji, dječje igraonice i eko radionice, bazenski kompleks i kino na otvorenom kao i mini farma s lokalnim domaćim životinjama pružit će nezaboravan odmor gostima svih uzrasta.

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir tokom vrućih ljetnih dana.

Adresa
HR-53291 Novalja, Zeleni put 7
Kontakt
+385 (0)53 661 226
strasko@hadria.biz
campingstrasko.com